Laserterapi

Til behandling af:

  • Fibersprængning og forstuvning
  • Muskelspændinger, lændesmerter, myoser, piriformis-syndrom, senebetændelse, hælspore, achillessenebetændelse, springerknæ, tennisalbue, karpaltunnelsyndrom og slimsækinflammation
  • Leddegigt, piskesmæld og slidgigt
  • Ømme brystvorter, sprækker pga. amning
  • Sår og eksem
  • Arvæv, eks. efter kejsersnit
  • Endometriose
  • Tilbagevendende infektion/inflammation i underlivet
  • Nedsat sædkvalitet
  • Kvindelig infertilitet, stimulering af livmoderslimhinde, bedre blodflow i underlivet, nedsat ægkvalitet, blødningsforstyrrelser, PCOS.


Vi tilrettelægger altid laserbehandlingen nøje i forhold til kvindens cyklus, og jeres eventuelle forløb i medicinsk fertilitetsbehandling, hvis laserterapi anvendes i fertilitetsforløb.

Behandling med terapeutisk laser er risikofri og har ingen negative bivirkninger. Vi tager vores forholdsregler ved brug af laserterapi, hvis du har epilepsi, cancer, eller hvis du er gravid. Er du gravid, anvender vi ikke laser i området omkring livmoderen i dit første trimester af hensyn til fosteret. Laserterapi kan ikke give cancer, men mistænkes for at øge aktivitet af aktiv cancer, hvorfor vi ikke tilbyder laserterapi, når du er syg. Til gengæld anvender vi laserterapi til behandling af dine senfølger efter cancer.

Hvad er laser, og hvordan virker det?

Vi anvender laser i form af lav-dosis biostimulerende laserterapi, også kaldet terapeutisk laser.

Laser er forstærket lys, og det har den egenskab, at det kan trænge ned i vævet og ind i vores celler, hvor det kan stimulere cellens egenproduktion af energi. Ved enhver skade eller overbelastning opstår der energiunderskud i vævet, og derfor er behandling med laserterapi gavnligt, da det kan fremskynde kroppens naturlige helingsproces – altså hjælpe kroppens celler tilbage til optimal funktion. Effekten af laserterapi ses også som øget blodgennemstrømning i områder med nedsat cirkulation, det kan for eksempel skyldes muskelspændinger, arvæv eller inflammation. Den energiproducerende og kredsløbsfremmende effekt kan reducere væskeansamlinger og hævelser, dæmpe inflammation og øge dannelsen af kollagent væv. Laserterapi kan virke smertedæmpende, da det reducerer det problem, der er årsag til smerterne, samtidig med at det stimulerer kroppens egen produktion af smertenedsættende hormoner.

Alle disse effekter er dokumenterede ved videnskabelige undersøgelser.

Laserterapi til fremme af fertilitet

I forhold til fertilitet er laserens effekter væsentlige hos både mænd og kvinder. Vi bruger ofte laserterapi som en del af den fertilitetsfysioterapeutiske behandling i klinikken. Læs mere om brug af laserterapi til fremme af fertiliteten hér.

Behandlingsforløb med laserterapi

Laserbehandling, 1. konsultation, 45 min.: 525 kr.

Laserbehandling, kort behandling, 15 min.: 200 kr.

Laserbehandling, tillæg ved anden behandling: 100 kr.

Vi indleder et laserterapi-forløb med en 1. konsultation på 45 min., hvor vi afdækker dit behov ud fra en samtale og en undersøgelse. Du kan modtage laserterapi i et kombineret forløb med fysioterapi, massage og/eller akupunktur.

BOOK DIN TID TIL LASERBEHANDLING HÉR

Vi anbefaler 4-12 laserbehandlinger (1-4 gange i ugen) helt afhængigt af din problematik.

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 60 24 85 60.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon