Fysioterapi

Birgitte BjørengRikke Lindgaard og Mette Nortvig Christensen er autoriserede fysioterapeuter hos BjørengKlinik i Aarhus.

På BjørengKlinik har vi kompetence indenfor behandling af bl.a.:

BOOK DIN AFTALE HÉR

Birgitte Bjøreng arbejder bl.a. med fysioterapi til babyer og børn, gravide samt lymfødem.

Den fysioterapeutiske behandling tager udgangspunkt i en samtale og en grundig fysisk undersøgelse. Herudfra planlægges det efterfølgende forløb. Første konsultation tager normalt 45 minutter. Fysioterapien indgår sammen med akupunktur og pilates som en integreret del af Kombinationsterapien.

 

Teknikker

Ledmobilisering, udspænding og bløddelsbehandling. Effektiv behandling af låste led og smerter fra stiv, spændt muskulatur.

Pilates: Det vurderes hvilke muskler der er svage og om din kropsholdning skal korrigeres – ofte er der en sammenhæng mellem ubalancer i musklerne, dårlig kropsholdning og smerter. Der udarbejdes et individuelt program.

Akupunktur: Da mange af fysioterapiens behandlingsindikationer også dækkes af akupunkturens, er det oplagt, og særdeles effektivt, at kombinere disse to behandlingsformer. Vi har flere års erfaring i hvordan den fysioterapeutiske behandling og akupunkturen skal kombineres for at opnå det mest effektive behandlingsresultat.

Ergonomisk rådgivning: Hvordan arbejder du? Hvordan sidder du? Hvordan løfter du? Disse emner er ofte relevante at tage fat i – det er en meget god idé, at tage de kritiske briller på når man vurderer hvordan kroppen bliver brugt 8 timer dagligt! Vi analyserer og rådgiver dig i, hvordan du bedst udfører hverdagens aktiviteter. For at man kan ændre sine vaner er det vigtigt, at man bliver gjort opmærksom på, hvad der er en god kropsholdning og god brug af kroppen.