Fysioterapi i Bjøreng Klinik

Fysioterapi er behandling, der understøtter og accelererer kroppens egen helingsproces. Behandlingen er altid individuelt tilrettelagt ud fra, hvad dit problem er, hvilken hverdag du har, og hvilke ressourcer, din krop har.

Vi inddrager også din livssituation, da der er forskel på, om du er stresset eller i balance, om du kan træne og bevæge dig, eller om du lever et mindre aktivt liv.

Vi bruger redskaber som manuel terapi (hands-on behandling), massage, øvelser og ergonomisk vejledning i forhold til, hvordan du bruger dig selv bedst i dit daglige liv.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Ryg og nakkesmerter
  • Bækken-, hofte- og lændesmerter
  • Hovedpine
  • Maveproblemer (menstruationssmerter, tarm/fordøjelse med mere)
  • Ammeskader (spændinger i kæbe, nakke og skuldre, spændingshovedpine)
  • Musearm/tennisalbue af at bære på baby

 

Du kan også vælge at supplere din fysioterapeutiske behandling med efterfødselstræning på et af vores specialiserede pilateshold – BarselsPilates og MammaPilates.  Pilates er nærende og understøttende træning af hele kroppen efter fødslen. Vi arbejder med at genopbygge muskulaturen og optimere din kropsholdning med udgangspunkt i den dybe kernemuskulatur i mave og ryg. Bækkenbunden trænes, og du opnår større smidighed. Dette er alt sammen noget, der vil understøtte dit fysioterapeutiske behandlingsforløb.

Ring til klinikken på telefon 60 24 85 60 eller send en mail til kontakt@bjorengklinik.dk, hvis du har spørgsmål.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon