IntroPilates

Er du nysgerrig efter at vide, hvad pilates er? Vil du gerne have en stærk, stabil og bæredygtig krop? Så skal du melde dig til IntroPilates.

Pilates er en effektiv, intensiv og skånsom træningsform, der øger kvaliteten i den sport og de daglige aktiviteter, du laver i forvejen, og som kan forebygge og afhjælpe smerter.

Du får en dybdegående introduktion til de fem pilatesprincipper, og når holdet slutter, er du klar til fortsætterholdet EssentialPilates.

I BjørengKlinik får du præcist og individuelt vejledt pilatestræning på små hold med kun fem elever på hver, og vi kommer grundigt igennem øvelserne hver gang.

Har du for eksempel lændesmerter eller hovedpine, fordi din hverdag er udfordrende for din krop, er BjørengPilates en mulighed for at få bugt med smerterne og lære at bruge din krop mere bæredygtigt. Du kan også vælge at supplere din træning med behandling og massage hos klinikkens dygtige og specialiserede terapeuter.

Du er velkommen til at kontakte klinikken på telefon 60 24 85 60 eller sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk, hvis du har spørgsmål til vores pilateshold.

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på IntroPilates

Der er endnu ingen udtalelser.

Alle ledige hold

IntroPilates

9 onsdage
Tidsrum: 17:10 - 18:10
Underviser: Birgitte Bjøreng
Første gang: 22/02/2023
1.440,00 kr.
5 ledige pladser

PilatesFlow

10 mandage
Tidsrum: 07:30 - 08:15
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 30/01/2023
1.200,00 kr.
3 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.