Pilates for mænd

Flere og flere mænd har fået øjnene op for pilates som træningsform, og det forstår vi godt!

Du kan nemlig styrke din krop på flere måder ved at dyrke pilates – eksempelvis kan du forbedre din kropsholdning og balance og øge din muskelstyrke.

Dyrker du en anden sportsgren, er pilates ligeledes et oplagt supplement til træningen, hvis du ønsker at opbygge styrke og forebygge smerter og skader.

På vores pilateshold får du en dybdegående indføring i pilatesprincipperne. Du træner blandt andet smidighed, kropsbevidsthed og styrke – og det er hårdere, end du tror.

Vi når grundigt igennem øvelserne hver gang, og du er klar til fortsætterholdene – EssentialPilates – når forløbet slutter. Der er maksimum fem elever på holdet, så der er god tid til, at alle får fuldt udbytte af træningen.

Har du smerter eller udfordringer i kroppen – det kan være overbelastningsskader, rygsmerter, skulderproblemer eller muskelspændinger – kan du vælge at supplere din pilatestræning med behandling eller massage hos én af vores dygtige og specialiserede terapeuter.

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på Pilates for Mænd

“Man skulle måske ikke tro det, men pilates er virkelig hårdt! Jeg har fået kontakt til muskler i min krop, som jeg slet ikke vidste, at jeg havde. Jeg har lært at bruge min krop på en helt ny måde. Som håndværker er jeg vant til fysisk hårdt arbejde, og jeg kan mærke, at pilates har givet mig redskaber til at bruge min krop mere hensigtsmæssigt.

Vi træner på små hold, og det er umuligt at gemme sig for Birgitte. Hun ser alt! Og hun lader dig ikke slippe, hvis du udfører en øvelse forkert. Og det er jo nok godt nok :)”

– Lars Ladefoged

Alle ledige hold

Sommer pop-up – Pilates for alle

Mandage
Tidsrum: 15.00 - 16.00
Underviser: Mette Schultz
Første gang: 26/06/2023
160,00 kr.
20 ledige pladser

After Office – Pilates for Mænd

9 mandage
Tidsrum: 16:15 - 17:15
Underviser: Bettina Wolfsen
Første gang: 15/08/2023
1.440,00 kr.
5 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.