Massage

Massage hos BjørengKlinik

Massage, Oxotocinmassage, Godt Underliv

Få massage tilpasset dit behov

Bjøreng Klinik tilbyder massage til mange forskellige behov. Er du øm i kroppen, eller har du spændinger, kan det være godt at få helkropsmassage. Du kan se de forskellige typer massage vi tilbyder i afsnittene herunder. Et klik på "book tid" leder dig over i et sikkert bookingsystem.

Vi tilbyder massage til ethvert behov

Læs om forskellige slags massage

Kroppen spænder op - også selvom du ikke lægger mærke til det

Uanset om du mærker spændingerne eller ej, vil du efter en massage mærke, at din krop er afslappet på en anden måde. Måske er den også øm, hvilket vidner om at behovet har været stort, for at få spændinger væk – eller ihvertfald reduceret. Samtidig føler de fleste sig lettere og mere afslappede efter en massage, uanset hvilken slags der er tale om. Babyer og børn kan ligeledes have behov for at slippe spændinger og infiltrationer. Massage er godt for os alle.

Massage til ethvert behov

Massage til ethvert behov - hos BjørengKlinik

Helkropsmassage

Værker kroppen? Er du øm i din nakke, skuldre, ryg eller lænd? Eller trænger hele kroppen til at blive grundigt masseret?

I BjørengKlinik i Aarhus tilbyder vores dygtige massører – som har hver deres sundhedsfaglige autorisation – dybdegående massage, som afhjælper spændinger og smerter i kroppen.

Når du får massage, aktiveres din krops ro-hvilesystem, og du vil mærke, hvordan massagen får din krop til at slappe af.

Vi anvender mandelolie til din massage.

Du kan booke 30 minutter, 45 minutter eller en hel time, og vi tilrettelægger massagen efter dine behov.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til klinikken på telefon 60 24 85 60. Du kan også sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Oxytocinmassage er en særlig massageform, hvor terapeuten med blide, rolige bevægelser afspænder kroppen, hvilket øger kredsløbet og produktionen af kærligheds-og tilknytningshormonet oxytocin. Dette hormon gør dig mere rolig, sænker dit blodtryk, og giver en større følelse af velvære og overskud.

Oxytocinmassage kan virke stressregulerende, da oxytocin får blodtrykket til at falde, reducerer blodets indhold af stresshormoner, forbedrer fordøjelsen og styrker immunforsvaret.

Oxytocinmassage er for dig, der:

  • Føler dig stresset
  • Er trist og/eller ensom
  • Er i sorg
  • Døjer med kronisk sygdom eller kroniske smerter
  • Har søvnbesvær eller uro i kroppen

Ofte vil vi anbefale, at du starter ud med 2 – 3 behandlinger den første uge og efterfølgende får en behandling hver 2. eller 3. uge alt efter behov.  

I nogle tilfælde vil det være relevant at supplere behandlingerne med coachingsamtaler.

Læs mindre Læs mere

Rebozo er en massageteknik til gravide, hvor din krop vugges og bevæges ved hjælp af et stort tørklæde.

Rebozomassage giver velvære, virker forløsende og er smertelindrende – særligt hvis du døjer med bækken- og lændesmerter.

Derudover kan rebozomassagen:

  • Løsne spændinger i livmoderen og bækkenet og derved give mere plads til barnet (hvilket kan give en lettere fødsel)
  • Være meget afslappende og derved også afstressende for dig og dit barn

Behandlingen varer 1 time.

Læs mindre Læs mere

At være gravid er en arbejdsopgave for kroppen: Du bygger et menneske, og i en travl hverdag kan det være vanskeligt at få sine pauser. En afslappende gravidmassage kan være et tiltrængt åndehul. Til en gravidmassage hos os vil dine ømme ryg- og nakkemuskler, trætte fødder og hævede ben bliver grundigt masseret. Den nedsatte cirkulation i benene hjælpes på vej, og spændinger løsnes.

Graviditetsbriksen, som du ligger på, er designet med huller, så der er god plads til dine bryster og gravide mave. Vi anvender mandelolie til massagen. Gravidmassagen er individuelt tilrettelagt efter dine behov. Vi aftaler, hvad du har brug for: Er det hele kroppen, der trænger til massage, eller er det mest ryg eller ben?

Du kan vælge mellem 30, 45 og 60 minutter – ønsker du længere tid, kan du kontakte os for tidsbestilling, ligesom vi også kan tilrettelægge massage for dig og din partner eller dig og en anden gravid veninde.

Der er også mulighed for at booke tid til rebozomassage og oxytocinmassage.

Ønsker du at gøre mere for at styrke og stabilisere din krop under graviditeten, kan du deltage på vores specialiserede pilateshold for gravide – GravidPilates og FødselsKlar.

Læs mindre Læs mere

At blive mor kan være en stor omvæltning – både for krop og sind. En afslappende efterfødselsmassage kan give dig en tiltrængt pause og være med til at lindre din ømme krop efter fødslen.

Vi tilrettelægger massagen efter dine behov. Du kan vælge mellem 30, 45 og 60 minutter – ønsker du længere tid, kan du kontakte os for tidsbestilling.

Vil du gerne i gang med at træne efter din fødsel, kan du deltage på vores specialiserede pilateshold for (nybagte) mødre – BarselsPilates, MammaPilates og KejsersnitProgrammet. På alle hold er der maksimum fem elever på hver, og der tages hensyn til, at du (lige) har født.

Læs mindre Læs mere

Få massage sammen med din partner

Ønsker du massage sammen med din partner eller en veninde? Vi tilbyder også afslappende parmassage.

Der er både mulighed for at få

almindelig massageoxytocinmassage og

gravidmassage.

Vær opmærksom på, at parmassage ikke kan bookes online.

Kontakt klinikken på telefon 60 24 85 60 eller send en mail til kontakt@bjorengklinik.dk, hvis du ønsker at booke tid til parmassage

Har du brug for gravidmassage?

Få en afslappende gravidmassage

Gravid - GravidMassage i Bjøreng Klinik

Massage er for alle, både børn og voksne

I Bjøreng Klinik er der massage til alle, både små og store. Har du brug for afklaring af behov og omstændigheder, er du meget velkommen til at kontakte os. Når du klikker på knappen “book tid”, ledes du over i et sikkert bookingsystem. 

Baby - Få behandling af din baby hos Bjøreng Klinik

Giv et gavekort til en du holder af

Gavekort i Bjøreng Klinik, Massage i Klinikken

Massage gavekort 30 min

Massage er ikke kun til ryggen

Massage er en terapeutisk behandling, der har været anvendt i tusinder af år for at fremme helbredelse og afslapning i kroppen. Det kan hjælpe med at reducere stress, lindre muskelspændinger og smerter, og forbedre blodcirkulationen og fleksibiliteten i muskler og led. Massage er ikke kun til ryggen eller nakken, men virker på alle muskler og led i kroppen.

Massage frigiver oxytocin i kroppen

Massage involverer anvendelse af tryk og manipulation på kroppen ved hjælp af hænder, fingre, knoer, albuer og endda nogle gange fødder. Der er mange forskellige former for massage og hver har sine egne teknikker og fordele.

En af de primære fordele ved massage er, at det kan reducere stress og angst. Under en massage frigiver kroppen hormonet oxytocin, som er kendt som “kærlighedshormonet”. Oxytocin hjælper med at reducere stresshormonerne kortisol og adrenalin i kroppen, hvilket kan føre til en følelse af afslapning og ro.

Få lindret muskelspændinger og smerter med massage

Massage kan også hjælpe med at lindre muskelspændinger og smerter. Ved at anvende tryk på musklerne kan en massør hjælpe med at løsne op for stramme og ømme muskler, hvilket kan reducere smerte og forbedre bevægelsesområdet i kroppen. Dette kan især være gavnligt for personer med kroniske smerter, fibromyalgi og andre muskelsygdomme.

Få bedre blodcirkulation med massage

En anden fordel ved massage er, at det kan forbedre blodcirkulationen i kroppen. Ved at stimulere blodgennemstrømningen kan massage hjælpe med at forbedre ilt- og næringsstoftilførslen til musklerne og organerne i kroppen. Dette kan føre til en øget energi og følelse af velvære.

Endelig kan massage hjælpe med at forbedre fleksibiliteten og bevægelsesområdet i muskler og led. Ved at løsne op for spændinger og forbedre blodgennemstrømningen kan massage hjælpe med at forbedre bevægelsesområdet og fleksibiliteten i kroppen. Dette kan især være gavnligt for atleter og personer med skader eller begrænsninger i bevægelsen.

Massage har mange fordele

I alt kan massage have mange gavnlige virkninger på kroppen. Det kan hjælpe med at reducere stress og angst, lindre muskelspændinger og smerter, forbedre blodcirkulationen og fleksibiliteten i kroppen. Hvis du overvejer at få en massage, skal du altid søge råd fra en professionel for at finde ud af hvilken type massage som passer til dine individuelle behov.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon