Træning

pilates træningPå BjørengKlinik kan du gå på hold og få eneundervisning. Vores hold er på forskellige niveauer og udviklet til mange forskellige målgrupper. Du har både mulighed for at følge et fast holdforløb med progression igennem forløbet og du kan springe på vores ad hoc workshops som henvender sig til dig der har trænet pilates før. Ønsker du at træne individuelt med personlig instruktør er der også mulighed for det hos vores 3 dygtige undervisere.

Holdundervisning

foregår på små hold med max. 5 deltagere. Der bliver lagt vægt på at gennemgå de basale principper og at du får feedback på hvordan øvelserne udføres. Vi går frem i takt med at øvelserne bliver lært, og alle bliver udfordret på det niveau de befinder sig på.

BOOK DIT HOLD HÉR

Individuel undervisning

Én til én undervisning hvor alle bevægelser bliver korrigeret og arbejdet intensivt igennem: Der bliver lavet en grundig holdningsanalyse og vi gennemgår de grundlæggende træningsprincipper. Der bliver lagt stor vægt på, at du får feedback på udførelsen af alle øvelserne og på, at der bliver arbejdet med de muskulære ubalancer som holdningsanalysen evt. har afdækket. Lider du eksempelvis af tilbagevendende ryggener er det oplagt, at få analyseret din holdning og få lavet en individuelt tilrettelagt træning. Er du sportsudøver tilpasses træningen din sportsgren.

BOOK DIN INDIVIDUELLE LEKTION HÉR

læs mere om pilates hos BjørengKlinik.

 

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.