Lymfedrænage til hævede ben

En graviditet betyder forandringer i kroppen. Det er naturligt, at kroppen reagerer på den ændrede vægt, de løsere led og den forandrede kropsholdning.

Nogle oplever smerter og ubehag, som i langt de flestes tilfælde er ufarlige, men generne kan fylde så meget, at dagligdagen (og natten) bliver påvirket i en sådan grad, at det påvirker livskvaliteten, din evne til at arbejde, til at passe børn, eller til i det hele taget at komme omkring.

Hvis du har  vand i kroppen, anvendes en specialiseret massageteknik, der aktiverer lymfesystemet, så vandet bliver transporteret væk. Birgitte Bjøreng er specialiseret inden for lymfødembehandling. Du vil også blive undervist i venepumpeøvelser som du selv kan lave hjemme for at understøtte behandlingen.

Der er mulighed for at supplere din hævelsesterapi med akupunktur, som også behandler vand i kroppen.

Råd og vejledning i forhold til hvad du selv kan gøre, så hverdagen bliver lettere, ergonomiske tiltag og eventuel inddragelse af din partner kan også indgå som en del af behandlingen. Behandlingens varighed er individuel afhængig af problematikkerne, der skal behandles.

Du kan også supplere din hævelsesterapi med pilates. Vi tilbyder specialiseret gravidpilates til gravide i alle terminsuger. Vi har kompetence til at undervise gravide frem til deres termin.

Ønsker du at vide mere om behandlingen, kan du kontakte klinikken på telefon 60 24 85 60 eller sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon