Krop og sind

I BjørengKlinik tilbyder vi helhedsorienteret behandling, hvis du døjer med smerter i kroppen eller har andre gener, som belaster dig i din hverdag. Vi arbejder helhedsorienteret og på tværs af specialer, hvilket betyder, at vi både kan behandle dine smerter og gener med fysioterapi, akupunktur, terapilaser, massage, manuel behandling og træning.

Vi fokuserer ikke kun på problemet – men også på årsagen. Vi arbejder med afsæt i, at kroppen påvirker sindet, og sindet påvirker kroppen. En behandling hos os står derfor på flere ben. Vi har både fokus på kroppen, sindet og det omgivende fysiske og psykiske miljø.

Vi behandler både store og små. Du kan derfor også henvende dig til klinikken, hvis du har et barn med motoriske vanskeligheder. Vi er specialiserede i at behandle børn med usikker motorik, hovedpine og nakkespændinger, uro i kroppen og forstoppelse.

Her på siden kan du læse mere om vores behandlingstilbud.

Du er velkommen til at kontakte klinikken på telefon 60 24 85 60 eller sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Behandlinger

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon