GravidPilates

Kom og få kvalificeret undervisning i hyggelige og varme omgivelser til GravidPilates. Mærk og styrk dig selv og din krop og kom ind i en god træningsrutine, før du bliver mor. Mød andre gravide i det lille træningsfællesskab.

Hvordan træner vi?

Vi har fokus på bækkenbundstræning og stabilitets-, styrke- og balancetræning. Den første gang vil du blive sat grundigt ind i træningsprincipperne, som integrerer vejrtrækning, kropsbevidsthedstræning, smidighed og udholdenhed som en del af øvelserne.

Vi træner på små hold med kun fem elever.

Start nu!

GravidPilates er træning for gravide i alle terminsuger og gør din krop stærkere til fødslen. Desuden bliver du en stærkere mor af at træne og får lettere ved at holde på vandet.

Ved at træne de første 3 måneder af graviditeten, optimeres ernæringsforholdene for babyen i maven.

Ved at træne de efterfølgende 6 måneder af graviditeten forberedes kroppen optimalt til fødslen. Din baby nyder godt af den ekstra iltrige blodstrøm, og du får en stærk krop, der er klar til at møde alle de udfordringer, moderskabet vil give. Træningen forebygger og afhjælper blandt andet hævelser som følge af eventuel ophobning af væske i kroppen og mange andre af de gener, der kan opstå i løbet af graviditeten.

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på GravidPilates

Jeg har været utrolig glad for pilates hele vejen gennem min graviditet. Træningen i små grupper og en instruktør med en fantastisk faglighed har i høj grad hjulpet mig igennem min graviditet med et minimalt omfang af gener.

Rent mentalt har pilates givet mig ro og et afbræk fra tankemylderet i hverdagen, som graviditeten ofte medfører. Jeg kan på det varmeste anbefale det til alle gravide som træning i graviditeten ligesom fortræffelig fødselsforberedelse.

– Førstegangsfødende og jordemoder.

Alle ledige hold

GravidPilates

9 torsdage
Tidsrum: 15:50 - 16:50
Underviser: Anne Gaia Kjær
Første gang: 20/01/2022
1.440,00 DKK
1 ledige pladser

GravidPilates

9 tirsdage
Tidsrum: 17:20 - 18:20
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 11/01/2022
1.440,00 DKK
3 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.