Velkommen til baby og børnebehandling i BjørengKlinik

Læs om hvilke tilbud BjørengKlinik har til babyer og børn, hvis de har behov for behandling, træning og stimulation.

Har dit barn brug for behandling?

Behandling af baby og barn i BjørengKlinik

Vi er specialiserede i at behandle babyer og børn

Mistænker du, at din baby er låst i nakken, har en favoritside eller gylper meget, kan vi hjælpe dig. Vi kan også hjælpe med at vurdere, om din baby er stresset efter graviditeten og/eller fødslen. Mange ved nemlig ikke, at en hurtig fødsel kan sætte stress i kroppen på et lille spædbarn, lige så vel som en meget lang fødsel kan. Det samme gør sig gældende hvis din baby er født ved kejsersnit. Har dit barn hovedpine eller tåspidsgænger har vi også kompetencerne til at hjælpe – og det gør vi med omsorg og indlevelse i det enkelte barns situation. Alle børn er forskellige og derfor lytter vi både til forældre og barn, for at tilbyde den bedst mulige behandling. 

Book “Fysioterapi” når dit barn er mere end 12 måneder gammel og skal have behandling.

Relevante behandlingstilbud

I BjørengKlinik har vi flere relevante behandlingstilbud til baby eller barn

Baby - behandling i BjørengKlinik

Babyfysioterapi

Fysioterapi til babyer kan bl.a. handle om låst nakke, at baby har favoritside, fladt eller skævt baghoved, gylper meget eller har mavekneb. Vi tilbyder også et Gratis BabyTjek, hvis du gerne vil have tjekket din baby.

Baby - Massage til baby i Bjøreng Klinik

Baby og børnemassage

Det er ikke kun voksne som har brug for massage - også babyer og børn kan have stor gavn af at få løsnet op. Spændinger sætter sig i alle dele af kroppen og kan hæmme den frie bevægelse og glæde

Hvad er babyfysioterapi?

Fysioterapi er en terapeutisk praksis, der sigter mod at forbedre børns motoriske færdigheder, muskelstyrke og generelle bevægelsesmønstre gennem øvelser og teknikker.

Tidlig indsats kan spille en afgørende rolle i barnets udvikling og trivsel. Vi har ekspertise i at vurdere børns motoriske muligheder og hjælpe med individuelle udfordringer og mål.

Som babyfysioterapeuter kan vi hjælpe med at forbedre børns kropsbevidsthed, balance, koordination og motoriske færdigheder gennem en række terapeutiske aktiviteter og øvelser. Formålet er at fremme den motoriske udvikling og trivsel på en positiv måde.

I Danmark er der et stigende fokus på vigtigheden af tidlig intervention og hjælp til sundhedsmæssige udfordringer. Dette gælder ikke mindst hos børnene. I BjørengKlinik har vi stort fokus på babyer og mange års erfaring med behandling heraf.

Har du tvivl eller spørgsmål ift. behandling, så tøv ikke med at sende os en mail, besked eller ved at ringe til os. 

Telefon: 60 24 85 60
Mail: kontakt@bjorengklinik.dk

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon

Sansestimulation og motorisk udvikling

Kom til tumlingetræning med din baby i BjørengKlinik

Vil I gå til Babymotorik i Århus?

I Bjøreng Klinik har vi Babytummelhold hele året rundt. Et hold køres typisk over 4-6 uger, én gang om ugen. Baby kan ledsages af en eller begge forældre.

BabyMotorik, også kaldet Babytummel, tilsigter at stimulere babys motorik og sanser gennem leg og hygge. Vi har mange års erfaring med denne form for træning af sanser og bevægeapparat og er altid klar til at svare på spørgsmål undervejs eller hjælpe med individuelle udfordringer. 

Vi mødes i hyggelige lokaler i Århus C, og der er maksimum 6 babyer på et hold. Det betyder, at der er god tid til den enkelte.

Baby, Babytummel og BabyMotorik hos Bjøreng Klinik i Århus

Se alle ledige hold til BabyMotorik i Aarhus

Har du lige født og vil du gerne tilbage til "dig selv"?

Kom til BarselsPilates og få din krop tilbage efter fødslen

Ofte stillede spørgsmål

Babyfysioterapi er en specialiseret form for fysioterapi, der fokuserer på behandling af spædbørn og småbørn. Formålet er at fremme barnets motoriske udvikling, styrke muskler og led, samt forebygge og behandle eventuelle bevægelsesproblemer. Behandlingen kan omfatte øvelser, massage, stimulering af sanser og vejledning jer som forældre om hvad I kan gøre derhjemme i hverdagen, for at fremme babys trivsel.

En blokering i nakken hos babyer refererer til en tilstand, hvor en eller flere af nakkehvirvlerne er låst eller fastlåst, hvilket kan resultere i nedsat bevægelighed og ubehag for barnet. Dette kan være forårsaget af forskellige faktorer, såsom traumer under fødslen, langvarig liggestilling eller muskelspændinger. En blokering i nakken kan påvirke barnets motoriske udvikling og generelle trivsel, og det kan være nødvendigt med fysioterapi for at løsne blokeringen og genoprette normal bevægelighed.

Babytummel er godt for din baby af flere årsager. Det fremmer udviklingen af motoriske færdigheder, styrker muskler og led, forbedrer koordination og balance, og stimulerer sanserne. Babytummel kan også bidrage til at styrke båndet mellem forældre og barn, samt fremme følelsen af tryghed og tillid. Desuden kan det også være en sjov og stimulerende aktivitet for både barnet og forældrene.

Se Babytummelhold her

Tåspidsgænger behandling hos Bjøreng Klinik er en specialiseret tilgang til at korrigere gangmønstre hos børn, der går på tåspidserne. Vores erfarne fysioterapeuter tilbyder individuel behandling, herunder træning af muskler og led, vejledning om korrekt gangmønster og øvelser til at styrke fødder og ankler. Målet er at forbedre gangfunktionen og forebygge langvarige problemer.

Hos Bjøreng Klinik kan I få specialiseret fysioterapi til børn med motorisk forsinket udvikling. Vores erfarne fysioterapeuter arbejder tæt sammen med barnet og jer som familier, for at identificere individuelle udfordringer og skræddersy en behandlingsplan. Vi fokuserer på at styrke muskler, forbedre balance og koordination samt fremme generel motorisk udvikling gennem sjove og engagerende øvelser. Vores mål er at støtte barnet i at opnå dets fulde potentiale og trives i daglige aktiviteter.

BjørengKlinik tilbyder behandling og hjælp til børn med hovedpine. Dette kan inkludere undersøgelse af årsager til hovedpinen og fysioterapi. Klinikken har specialiseret sig i at hjælpe børn med hovedpine og arbejder tæt sammen med både barnet og jer som forældre for at finde den bedste løsning på problemet.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon