Pilates for mødre til englebørn

Efterfødselstræning for englemødre

Pilates for mødre til englebørn er fokuseret og relevant træning for dig, der har et englebarn, og som gerne vil træne på et lille hold med kvinder i samme situation som dig.

De fleste oplever, at kroppen er svag og overspændt forskellige steder efter en graviditet og fødsel. Som englemor kan der være et særligt behov for igen at opbygge tillid og positiv kontakt til kroppen efter tabet, hvilket vi tager højde for i træningen.

Du vil opnå en stærkere og mere afbalanceret krop med udgangspunkt i en stabil og stærk kropskerne. Der bliver taget hensyn til en svag mavemidtlinje, som skal stabiliseres og styrkes gennem indirekte øvelser. Desuden arbejder vi med din holdning, så du lærer at bruge dig selv mere bæredygtigt i hverdagen.

På dette hold har vi fokus på fysisk træning i et fortroligt rum, hvor der er plads til de reaktioner, der kan opstå, når du begynder at arbejde med kroppen igen. Holdet er ikke en sorggruppe, men et trænings-fællesskab, hvor du kommer i kontakt med din krop efter dit tab.

Det praktiske

Lille hold med kun fem elever

Vi træner på et lille hold med maksimum fem kvinder, som alle har mistet et barn før, under eller efter fødslen.

Tilskud fra sygeforsikring “danmark”

Hvis du er medlem af sygeforsikring “danmark” kan du få tilskud til holdtræning, hvis du har en henvisning til holdtræning fra din læge.

Din instruktør på holdet

Din instruktør på holdet er fysioterapeut og pilatesinstruktør Mette Schultz.

Anonym englemor:

“Vi var et par stykker, som ikke syntes, at de eksisterende efterfødselstræningshold passede helt til vores behov, men kontaktede alligevel BjørengKlinik, som skræddersyede et pilatesforløb til os. Vi blev grundigt instrueret i pilatesprincipperne og lærte flere forskellige øvelser til at få styr på kroppen igen efter fødsel. Øvelserne var lette, alle kunne være med, og underviseren var virkelig sød og god til at lære fra sig.”

Alle ledige hold

Pilates for mødre til englebørn

8 mandage
Tidsrum: 14:45 - 15:45
Underviser: Mette Schultz
Første gang: 24/04/2023
1.280,00 kr.
5 ledige pladser

Pilates for mødre til englebørn

9 mandage
Tidsrum: 14:30- 15:30
Underviser: Mette Schultz
Første gang: 14/08/2023
1.440,00 kr.
5 ledige pladser

Har du brug for hjælp i sorgen?

Astrid Givard er doula og kvinden bag en ANDEN start.

Astrid er selv englemor og tilbyder hjælp til at håndtere sorgen efter at have mistet et barn. 

Hun kan blandt andet hjælpe dig med at:

  • Finde en måde at være i sorgen på, der passer til dig
  • Acceptere sorgen, når du er klar til det
  • Håndtere dine nære relationer og omverdenen
  • Finde gode måder at inddrage dit døde barn i dit liv, hvis du ønsker det

Du kan læse mere om Astrid og hendes tilbud til dig, der har mistet, her.

Tilbud i BjørengKlinik til dig, der har mistet

I BjørengKlinik har vi flere tilbud til dig, der har mistet, og som ønsker en dybere kontakt til kroppen og en større følelse af overskud og ro.

Styrk din fertilitet med akupunktur mod barnløshed

Akupunktur

Har du brug for at få ro på dit nervesystem, døjer du med søvnløshed eller smerter, kan akupunktur hjælpe dig til at dæmpe kroppens stressrespons og medvirke til bedre søvn og mindre smerter.

Oxytocinmassage

Særlig massageform, der afspænder kroppen og fremmer produktionen af oxytocin. Dette hormon gør dig mere rolig, sænker dit blodtryk og giver en større følelse af velvære og overskud.

Rebozolukning

Rebozolukning har til formål at give dig mulighed for at mærke din krop igen efter fødslen. Det er en varm og kærlig behandling, hvor to behandlere omsorgsfuldt strammer rebozoen rundt om dig.

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.