Pilates for mødre til englebørn

Fokuseret og relevant træning for dig, der har et englebarn, og som gerne vil træne på et lille hold med kvinder i samme situation som dig.

På holdet fokuseres der på smidighed, kropsbevidsthed og styrke med øvelser, der integrerer åndedrættet som en naturlig del af træningen.

De fleste oplever, at kroppen er svag og overspændt forskellige steder efter en fødsel, hvilket vi tager højde for i træningen. 

Du vil opnå en stærkere og mere afbalanceret krop med udgangspunkt i en stabil og stærk kropskerne. Desuden arbejder vi med din holdning, så du lærer at bruge dig selv mere bæredygtigt i hverdagen.

Der bliver taget hensyn til en svag mavemidtlinje, som skal stabiliseres – og styrkes – gennem indirekte øvelser.

Din instruktør er jordemoder Anne Gaia, som har et indgående kendskab til kvindens kropslige udvikling gennem graviditet og fødsel.

Vi træner på et lille hold med kun 5 deltagere. 

Ledige hold

Se alle ledige hold her

Det siger vores tidligere elever på Pilates for mødre til englebørn

“Vi var et par stykker, som ikke syntes, at de eksisterende efterfødselstræningshold passede helt til vores behov, men kontaktede alligevel BjørengKlinik, som skræddersyede et pilatesforløb til os. Vi blev grundigt instrueret i pilatesprincipperne og lærte flere forskellige øvelser til at få styr på kroppen igen efter fødsel. Øvelserne var lette, alle kunne være med, og underviseren var virkelig sød og god til at lære fra sig.”
 
– Anonym englemor

Alle ledige hold

Pilates for mødre til englebørn

8 mandage
Tidsrum: 15:45 - 16:45
Underviser: Anne Gaia Kjær
Første gang: 25/04/2022
1.280,00 DKK
5 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.