Akupunktur – gravide

Akupunktur er et blidt og naturligt redskab til behandling af gener under graviditeten.

Vi har kompetence inden for behandling af:

  • Kvalme
  • Karpaltunnelsyndrom
  • Hævelser (kombineret med manuel drænage ved Birgitte Bjøreng)
  • Hovedpine og migræne
  • Uro i benene og kramper
  • Modning og igangsætning af fødsel (kan kombineres med oxytocinmassage og/eller hindeløsning)

Du er velkommen til at ringe til klinikken på telefon 60 24 85 60, hvis du har spørgsmål til behandlingen, eller sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Generelt om akupunktur

Fysiologisk påvirker akupunktur immunsystemet, frigiver smertelindrende stoffer lokalt, hvor nålen sidder, og centralt i hjernen. Akupunktur øger blodcirkulationen og afspænder muskulaturen. I en behandling vælges akupunkturpunkterne ud fra hvilken personspecifik ubalance, der skal behandles. Nålene aktiverer og afbalancerer kroppens energier.

Akupunktur er en medicinsk tradition med rødder 5.000 år tilbage i det gamle Kina. Akupunktur fokuserer på årsagen til sygdom og smerter, ikke kun symptomerne. En akupunkturbehandling kan også indeholde vejledning i forhold til kost, motion, stressforebyggelse, samt hvordan følelser kan påvirke fysiske symptomer

Det er centralt at aktivere kroppens egne energier og reserver til at genoprette balance. Det unikke ved akupunktur er, at sygdom og sundhed ikke isoleres til et bestemt kropsområde eller et bestemt organ. Hele organismen – krop og sind – behandles og styrkes.

Send os en besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kontakt os

Ved indsendelse af formularen accepterer jeg at BjørengKlinik kontakter mig pr. mail eller telefon