FødselsKlar

Den gode fødselsoplevelse starter, når hjernen slås fra og kroppen får lov til at gøre sit fantastiske fødearbejde.

At føde kan være et kontroltab for nogle, men det behøver ikke at være sådan. Med denne træning bliver du i stand til at forstå, hvordan du kan slippe kontrollen udadtil og få kontrol indadtil.

Træningen består af fire mødegange, hvor vi laver de samme øvelser krydret med et nyt tema fra gang til gang. 

Træningen har til formål at få dig og din krop til at give plads til baby, så han/hun ligger mest optimalt til fødslen. Ligeledes gennemgår vi også øvelser, der får dig til at give slip på baby og skabe god plads til fødslen. Det er en blid træningsform, der styrker kroppen, øger chancen for en naturlig fødsel og mindsker risikoen for indgreb under fødslen.

Vi kan ikke forudse, hvordan din fødsel kommer til at foregå, men du kan selv vælge, hvilke tanker du går ind til fødslen med. Derfor vil du med åndedræts- og afspændingsøvelser blive bedre rustet til mestre vearbejdet.

Der er fokus på udspænding, balance, mobilisering, styrke og holdningskorrigerende positioner.

Hver undervisningsgang vil der desuden være et tema:

  1. Din fødevejrtrækning
  2. Modning til fødsel: Hvad kan du selv gøre?
  3. Amning/give flaskevejledning: Hvordan sikrer du god sutteteknik?
  4. Bækkenbund: Forebyg bristninger og vid hvordan du passer på dig selv


Gravidtræning på hold med kun fem elever

FødselsKlar er et lille hold med kun fem elever, hvilket giver jordemoder Nanna mulighed for at tilpasse øvelserne til dig og tage hensyn til eventuelle graviditetsgener – som træningen også vil kunne formindske.

Vi træner 4 x 90 minutter, og holdet henvender sig særligt til dig, der er gået på barsel – men gravide i alle terminsuger er naturligvis velkomne.

Passer datoerne ikke med din barsel og termin, er der mulighed for løbende opstart på holdet. Kontakt klinikken på telefon 60 24 85 60 eller send en mail til kontakt@bjorengklinik.dk, hvis du ønsker at tilmelde dig et igangværende hold. 

Døjer du med graviditetsrelaterede gener?

Foruden at deltage på dette hold, kan du bestille tid til en gravidbehandling, hvis din graviditet giver dig smerter i bækken, ryg eller nakke. Har du blot behov for en afspændende massage, tilbyder vi gravidmassage på vores specialbriks til gravide: Hullerne i briksen gør det muligt for dig at ligge på maven

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på GravidFlow

Der er endnu ingen udtalelser.

Alle ledige hold

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.