FertilitetsProgrammet

På FertilitetsProgrammet får du viden og redskaber til at tage din fertilitetsudfordring i egne hænder.

Vi træner efter Mojzisova-metoden, som er en metode til behandling af infertilitet. Mojzisovas forskning viser, at infertile kvinder kan firdoble deres chancer for graviditet, hvis de følger et specifikt hjemmetræningsprogram kombineret med individuel behandling 1 – 2 gange om måneden.

Desuden får du redskaber til, hvordan du aktivt kan fremme din fertilitet sundt og naturligt. I tillæg til den fysiske træning vil du få råd og vejledning i, hvad du selv kan gøre for at forøge dine chancer for at blive gravid. Vi vil blandt andet komme ind på emner som stress, livmoderens position og bevægelser, cyklus, det vaginale bakteriemiljø, kost, kosttilskud, motion og mandens muligheder for fertilitetsfremmende tiltag.

Har du spørgsmål til undervisningen, er du meget velkommen til at ringe til klinikken på telefon 60 24 85 60. Du kan også sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Ledige hold

Det siger vores tidligere deltagere på FertilitetsProgrammet

Deltagelse på fertilitetsprogrammet har givet mig en bredere forståelse for og en større indsigt i min egen krop generelt og i kvindens fertilitet.

Bitten har været fremragende til at forholde sig til den enkelte deltager på holdet, så alle føler sig mødt og hørt dér, hvor de er i deres fertilitetsforløb. Samtidig har det været lærerigt at deltage på holdet med andre kvinder i samme situation som en selv, da oplevelsen af et sådan forløb kan føles ensomt. Bitten har taget hånd om os deltagere med både et fysisk, men også psykisk øjemed og forenet disse forhold i fertilitetsforløbet.

Gennem de Mojzisova-øvelser, som bliver præsenteret på holdet, er jeg blevet meget opmærksom på mit bækken, mine hofter og min lænd. Hjemmeøvelserne har været gavnlige i forhold til min cyklus og min ømme nedre ryg, som nu får et godt stræk fra morgenen af.

Jeg har kun roser til dette forløb og kan anbefale det til alle kvinder, som kæmper ufrivillig barnløshed.

– Line Kastrup, deltager på FertilitetsProgrammet

Alle ledige hold

FertilitetsFlow

6 tirsdage
Tidsrum: 18:35 - 20:05
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 14/03/2023
1.495,00 kr.
5 ledige pladser

FertilitetsFlow

6 tirsdage
Tidsrum: 18:35 - 20:05
Underviser: Bitten Sehested
Første gang: 02/05/2023
1.495,00 kr.
5 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.