KejsersnitProgrammet

KejsersnitProgrammet er specialiseret efterfødselstræning til dig, som har født ved planlagt eller akut kejsersnit.

Måske har du planlagt dit kejsersnit? Eller måske sidder du med følelsen af at være blevet snydt for en naturlig fødsel?

Uanset hvad baggrunden for dit kejsersnit er, er dette hold relevant for dig, hvis du ønsker:

  • En stabil og velfungerende krop
  • At genoptræne på et specialiseret pilateshold med maksimum fem elever
  • At forstå, hvorfor din baby kan være påvirket af kejsersnittet og få redskaber til at støtte din baby
  • At optimere forholdene for din bækkenbund
  • Et blødere arvæv og en jævn mavekurve fra navlen og ned
  • At forebygge smerter i skulder, lænd og bækken
  • At forbedre mulighederne for en ny graviditet

Nærende træning og hverdag

Vi arbejder intensivt med specialiseret pilatestræning, som er tilpasset efterfødselskroppen og kejsersnittet. Vi bringer dine hverdagssituationer i spil, så du bliver god til at bære og bruge din krop sundt i din dagligdag, så hverdagen gør dig stærk i stedet for at slide på dig.

Desuden får du viden om:

Arvæv: Dit ar følger dig resten af livet, så det er vigtigt at få gjort det til en integreret del af din krop. På KejsersnitProgrammet kommer du til at lære dit arvæv at kende. Du lærer, hvordan du selv kan mærke og behandle dit ar med dine egne hænder.

Ergonomi: Hvordan bruger du dig selv i hverdagen, når du løfter, bærer, giver flaske eller ammer? Lær hvordan alle de bevægelser, du laver i forvejen, kan laves på en måde, så de træner og styrker din krop.

Bækkenbund: Din bækkenbund er blevet udfordret under graviditeten, og du får øvelser til at komme i kontakt med den igen og behandle eventuel inkontinens eller tyngdefølelse.

Baby: Kejsersnittet kan have betydning for din og din babys tilknytning, for din babys nakke og ryg, som kan være låst som følge af kejsersnittet samt babys motoriske udvikling. Du bliver undervist i, hvordan du forstår og støtter tilknytningen mellem dig og din baby, hvilke parametre du skal være opmærksom på i forhold til, om din babys nakke er låst, og du får viden om, hvordan du understøtter den motoriske udvikling.

Du kan deltage på KejsersnitProgrammet fra fire uger efter din fødsel – vi har ingen øvre grænse. Baby må meget gerne komme med – vi har slyngevugger i studiet. Uden for klinikken er der bøjler i muren, så barnevognene kan låses fast.

Tilskud til holdtræning

Hvis du har henvisning til holdtræning fra egen læge, kan du få tilskud fra “danmark”.

Har du spørgsmål til KejsersnitProgrammet, er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon 60 24 85 60 eller sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Ledige hold

Se alle ledige hold her

Det siger vores tidligere deltagere på KejsersnitProgrammet

”Jeg tilmeldte mig KejsersnitProgrammet hos BjørengKlinik ca. 5 måneder efter mit planlagte kejsersnit. Jeg havde brug for hjælp til at komme i gang med at træne igen på en nænsom, men effektiv måde. Derudover havde jeg også brug for hjælp til at blive fortrolig med mit kejsersnit og få nogle redskaber til at arbejde med det.

Kombinationen af pilatestræning og arvævsbehandling var derfor meget effektivt for mig. Som bonus gav programmet mig også viden om min bækkenbund, min kropsholdning og babys motorik.

Min krop er efter kun 12 uger blevet meget stærkere. Jeg har fået en række brugbare værktøjer, som har lært mig at bruge min krop ergonomisk korrekt, så jeg undgår smerter i hverdagen.

Endnu vigtigere har jeg gennem arvævsbehandlingen lært mit kejsersnit “at kende”. Birgitte formåede med sin store faglighed og altid gode humør at give os hver især den individuelle opmærksomhed, vi havde brug for.”

Tusind TAK og på gensyn.

– Johanne, deltager på KejsersnitProgrammet

Alle ledige hold

KejsersnitProgrammet – juni

2 tirsdage
Tidsrum: 09:50 - 11:20
Underviser: Birgitte Bjøreng
Første gang: 20/06/2023
500,00 kr.
2 ledige pladser

KejsersnitProgrammet

10 tirsdage
Tidsrum: 09:50 - 11:20
Underviser: Birgitte Bjøreng
Første gang: 11/04/2023
2.495,00 kr.
1 ledige pladser

KejsersnitProgrammet

9 tirsdage
Tidsrum: 09:50 - 11:20
Underviser: Birgitte Bjøreng
Første gang: 15/08/2023
2.250,00 kr.
5 ledige pladser

KejsersnitProgrammet

10 tirsdage
Tidsrum: 09:50 - 11:20
Underviser: Birgitte Bjøreng
Første gang: 31/10/2023
2.495,00 kr.
5 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.