KejsersnitProgrammet

Har du født ved akut eller planlagt kejsersnit, og ønsker du:

 • En bredere og mere helhedsorienteret tilgang til opheling – både fysisk og mentalt – hos dig og din baby?
 • En stabil og velfungerende krop?
 • At genoptræne på et specialiseret pilateshold med maksimum fem elever?
 • At forstå, hvorfor din baby kan være påvirket af kejsersnittet og få redskaber til at støtte din baby?
 • At optimere forholdene for din bækkenbund?
 • Et blødere arvæv og en jævn mavekurve fra navlen og ned?
 • At forebygge smerter i skulder, lænd og bækken?
 • At forbedre mulighederne for en ny graviditet?

KejsersnitProgrammet er specialiseret efterfødselstræning for dig, der har født ved akut eller planlagt kejsersnit, og som ønsker en stabil og velfungerende krop efter dit kejsersnit.

KejsersnitProgrammet er en kombination af træning og undervisning, og vi kommer blandt andet ind på emner som tilknytning mellem mor og baby, ergonomi og arvæv.

Vi træner med udgangspunkt i pilates og bringer dine hverdagssituationer i spil. Du bliver god til at bære og bruge din krop sundt i din dagligdag, så hverdagen gør dig stærk i stedet for at slide på dig. 

Nogle står med oplevelsen af at være blevet snydt for en naturlig fødsel, andre har planlagt deres kejsersnit. Uanset hvad baggrunden for dit kejsersnit er, er dette hold relevant for dig.

Alle gange træner vi pilates, som er tilpasset efterfødselskroppen og kejsersnitindgrebet, og herudover underviser vi i:

 • Tilknytning: Kejsersnittet har en væsentlig betydning for dig og din babys tilknytning – for din babys nakke og ryg samt motoriske udvikling. Du bliver undervist i, hvordan du støtter tilknytningen og den motoriske udvikling.
 • Ergonomi: Hvordan bruger du dig selv i hverdagen, og hvordan støtter du, igennem alle de aktiviteter din hverdag er fyldt ud med, din vej til en stærk og velfungerende og smertefri krop.
 • Arvæv: Dit ar følger dig resten af livet, så det er vigtigt at få gjort det til en integreret del af din krop. Her kommer du til at lære dit arvæv at kende. Du lærer, hvordan du selv kan mærke og behandle dit ar med dine egne hænder.
 • Bækkenbund: Din bækkenbund er blevet udfordret under graviditeten, og du får øvelser til at komme i kontakt med den igen.

Du kan deltage på holdet fra 3 uger efter dit indgreb – vi har ingen øvre grænse. Baby er velkommen. Vi har to slyngevugger i træningslokalet.

Udenfor klinikken er der bøjler i muren, så barnevognene kan låses fast.

Har du spørgsmål til KejsersnitProgrammet, er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon 60 24 85 60 eller sende en mail til kontakt@bjorengklinik.dk.

Ledige hold

Se alle ledige hold her

Det siger vores tidligere deltagere på KejsersnitProgrammet

”Jeg tilmeldte mig kejsersnitprogrammet hos BjørengKlinik ca. 5 måneder efter mit planlagte kejsersnit. Jeg havde brug for hjælp til at komme i gang med at træne igen på en nænsom, men effektiv måde. Derudover havde jeg også brug for hjælp til at blive fortrolig med mit kejsersnit og få nogle redskaber til at arbejde med det.

Kombinationen af pilatestræning og arvævsbehandling var derfor meget effektivt for mig. Som bonus gav programmet mig også viden om min bækkenbund, min kropsholdning og babys motorik.

Min krop er efter kun 12 uger blevet meget stærkere. Jeg har fået en række brugbare værktøjer, som har lært mig at bruge min krop ergonomisk korrekt, så jeg undgår smerter i hverdagen.

Endnu vigtigere har jeg gennem arvævsbehandlingen lært mit kejsersnit “at kende”. Birgitte formåede med sin store faglighed og altid gode humør at give os hver især den individuelle opmærksomhed, vi havde brug for.”

Tusind TAK og på gensyn.

– Johanne, deltager på KejsersnitProgrammet

Alle ledige hold

KejsersnitProgrammet

10 tirsdage
Tidsrum: 09:20 - 10:50
Underviser: Birgitte Bjøreng
Første gang: 10/08/2021
2.495,00 DKK
2 ledige pladser

KejsersnitProgrammet

10 tirsdage
Tidsrum: 09:20 - 10:50
Underviser: Birgitte Bjøreng
Første gang: 23/11/2021
2.495,00 DKK
5 ledige pladser

Kontakt os

Send os en besked med dit spørgsmål; så kontakter vi dig hurtigst muligt.